Услуги

Интериорен дизайн и проектиране

Интериорният дизайн е преди всичко правилна организация на определено пространството.

Интериорният дизайн е комплексна услуга, която съчетава и придава еднаква тежест както на предварителното планиране, така и на самата работа по реализацията на проекта. Дългогодишният ни опит в дизайна, планирането и реализацията на цялостни интериорни проекти ни дава увереността да гарантираме, че идейният проект и неговата реализация ще отговорят напълно на Вашите очаквания.

Нашите услуги

Ние се запознаваме с вашето жилище (апартамент, къща) или обществено пространство (заведение, офис) и конкретните ви нужди и идеи за него. След разговор и предоставяне на план на помещението или квадратура в рамките на 2 работни дни получавате оферта за интериорен дизайн на вашите помещения. Офертата е съобразена с квадратурата, помещенията и вашите специфични нужди и потребности. Изготвянето на подобна оферта е безплатно. Офертата съдържа цена и срок за изработка на проект за интериорен дизайн.

Обща интериорна концепция
Изготвяне на интериорния проект
3D визуализации
Авторски надзор и консултации

Как работим

Ние създаваме интериори, които в най-голяма степен изразяват Вас и Вашето светоусещане, и това, което харесвате. За нас е важно да открием, кои са стиловете, които Ви допадат, кои са любимите Ви цветове, дали има определена функционалност или мебел, на която държите. Може да ни покажете снимки или визуализации на интериори, които са Ви харесали. Така най-бързо и най-точно ще изясним какво да присъства и кои да са акцентите в идейните предложения, които ще получите.

 

Обща интериорна концепция
  • Aнализ на съществуващото помещение.
  • Дефиниране на функционалното предназначение на интериора.
  • Планиране и функционално разпределение на пространството.
Изготвяне на интериорния проект
  • Функционално зониране и планиране на пространството.
  • Цветово и декоративно оформление на помещенията. Избор на текстил и декорация.
  • Дизайн и избор на мебели.
  • Проект за осветление и избор на осветителни тела.
3D визуализации

Ние изпълняваме всякакъв тип интериорна и екстериорна визуализация и продуктов дизайн при конкретно задание. Вие ще получите необходимият за вашият проект брой качествени изображения, съгласувани с вас като модел, текстура, материали, размер на изображението и съответното качество.

Авторски надзор и консултации
  • Комуникация между различните подизпълнители за правилното и точно изпълнение на интериорния проект.
  • Редовна проверка на работата и качеството на изпълнение на проекта от подизпълнителите и налагане на корекции при възникнали неточности.
  • Консултации относно интериорни и цветови решения, избор на мебели, настилки, подови и стенни покрития.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!